Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο (pics)
Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο όρος Βραχίωνα της Ζακύνθου και αυτή τη στιγμή μαίνεται λίγα χιλιόμετρα πάνω από τα χωριά Πηγαδάκια και Καλλιθέα.
Στο σημείο βρίσκονται όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού, ενώ νωρίς το απόγευμα έφτασαν στη Ζάκυνθο για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, 30 πυροσβέστες με 4 οχήματα από την Πάτρα και τον Πύργο.
Μέχρι τη δύση του ηλίου, ρίψεις νερού έκαναν 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Καναντέρ και 2 Πετζετέλ καθώς και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.


Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής έχουν καεί πάνω από χίλια στρέμματα δασικής έκτασης και ελαιώνες, ενώ φόβοι υπάρχουν και για στάβλους που βρίσκονται πάνω στο βουνό.


Τέλος, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο χωριό της Βολίμας στη βόρεια πλευρά της Ζάκυνθου. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας κινήθηκαν πολύ γρήγορα και η φωτιά δεν πήρε μεγάλη έκταση.
(Φωτογραφίες: imerazante.gr)
Αστυνομικοί απέτρεψαν απάτη σε βάρος γυναίκας στον Πειραιά - Εξιχνιάστηκαν 29 περιπτώσεις
13:22
Βρετανία: Ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας που πέταξε 3χρονο αγοράκι σε κλουβί με κροκόδειλους
13:06
Τόκιο: «Ήταν τρομακτικό, παιδιά έκλαιγαν» - Βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στο σχολείο - 10 τραυματίες
12:57
Nτοκιμαντέρ για την ιστορική περιοδεία των Wham! στην Κίνα το 1985
12:56