ΕΛΛΑΔΑ

Π. Καμμένος: Ενότητα για να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης

Π. Καμμένος: Ενότητα για να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ενότητα και αγάπη όλων των Ελλήνων για να μπει η χώρα σε πορεία ανάπτυξης ζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, από την Παναγία Σουμελά, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «είμαστε εν μέσω ενός καλοκαιριού που οδηγεί στο τέλος μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης».

«Σήμερα όλος ο ελληνισμός γιορτάζει τη μεγάλη γιορτή της Υπεραγίας Θεοτόκου. Για εμάς, για τις Ενοπλες Δυνάμεις, είναι η Υπερμάχος Στρατηγός, η προστάτις των Ενόπλων δυνάμεων», δήλωσε ο κ. Καμμένος αμέσως μετά τη λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Είναι η ώρα, με τη βοήθεια της Παναγιάς, να ενωθούμε για να μπορέσουμε να ξαναβάλουμε την πατρίδα μας στην πορεία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης. Όταν θα γίνει αυτό, θα έχουμε τη δυνατότητα να λύσουμε τις πολιτικές μας διαφορές. Η σημερινή μέρα ας είναι μια μέρα ενότητας και αγάπης για τον ελληνισμό. Όχι μόνο τον ελληνισμό της μητέρας πατρίδας, αλλά και τους Έλληνες εκείνους που υπέστησαν τα ολοκαυτώματα, όπως τους Πόντιους, τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, της Ιμβρου και της Τενέδου, τον Κυπριακό Ελληνισμό και, βεβαίως, το μεγάλο κομμάτι του Ελληνισμού, που είναι οι απόδημοι Έλληνες που γιορτάζουν σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ