Πυροσβεστική: Προσαγωγή 63χρονου στην Πάρνηθα, εξετάζεται για εμπρησμούς
Ένας 63χρονος προσήχθη και εξετάζεται από τις ανακριτικές υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Αστυνομίας καθώς θεωρείται ύποπτος για εμπρησμούς.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Σταυρούλα Μαλλίρη, ο ύποπτος εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Πάρνηθας.
«Έπειτα από έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του πολλά υλικά ικανά να προκαλέσουν πυρκαγιά» ανέφερε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής και συνέχισε:
«Εξετάζεται τόσο για την παρουσία του στην Πάρνηθα σήμερα, όσο και για πυρκαγιές στην περιοχή που εκδηλώθηκαν τα προηγούμενα έτη».
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο αρχιτέκτονας Φρανκ Γκέρι - Σχεδίασε το Μουσείο Γκούγκενχαϊμ στο Μπιλμπάο
23:29
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «πράσινοι» πλήρωσαν με ήττα το κακό τους β' ημίχρονο
23:21
ΚΟΣΜΟΣ
Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά»
23:05
ΕΛΛΑΔΑ
Ένταση στο μπλόκο Πατρών - Πύργου: Οδηγός ΙΧ εμβόλισε αυτοκίνητα για να «σπάσει» τον αποκλεισμό
22:53
ΚΟΣΜΟΣ