ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Σύλληψη 27χρονου με 25 κιλά κάνναβη

Τρίκαλα: Σύλληψη 27χρονου με 25 κιλά κάνναβη
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με 25 κιλά κάνναβη σε ταξιδιωτικούς σάκους, συνελήφθη ένας 27χρονος από την Αλβανία, την Τρίτη το βράδυ στο 10o χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων- Λάρισας. Ο δράστης κατηγορείται για εισαγωγή στη χώρα, διακίνηση και κατοχή κάνναβης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Λάρισας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Τρικάλων, επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση τη Λάρισα. Ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Αμέσως πραγματοποιήθηκε καταδίωξη από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί.

Στην κατοχή του δράστη, αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι με 50 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 25 κιλών, 12 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ