Κοντά σε οικισμό η φωτιά στα Ροδινά Ηλείας
Σε πλήρη εξέλιξη είναι από το μεσημέρι της Κυριακής η πυρκαγιά που ξέσπασε δασική έκταση στα Ροδινά Ηλείας, κοντά στη Ζαχάρω, ωστόσο δεν απειλεί πλέον τον οικισμό.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η φωτιά κατεύθυνθηκε απειλητικά προς τα Ροδινά, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος να ζητήσει την εκκένωση του οικισμού. Τελικώς, όμως, το μέτωπο άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε σε δύσβατη περιοχή μέσα σε χαράδρα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αυτή τη στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια να οριοθετηθεί η πυρκαγιά.
Λόγω νύχτας, τα εναέρια μέσα αποχώρησαν και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 23 οχήματα και 18 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Αντιθέτως, η φωτιά στα Λεγρενά Αττικής είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε ύφεση και έχει οριοθετηθεί, αλλά παραμένουν οι δυνάμεις για την κατάσβεσή της.
Υπό μερικό έλεγχο είναι και η πυρκαγιά στους Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας.
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00