Αποφυλακίστηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης για λόγους υγείας
Μετά από πολύμηνη κράτηση του στις φυλακές Κορυδαλλού, ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης, αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.
Με διάταξη του ανακριτή κατά της διαφθοράς, Νίκου Τσιρώνη, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο κ. Μαρτίνης, κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.
Στον κατηγορούμενο που έμεινε στις φυλακές για 15 μήνες επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα.
Η σχετική αίτηση αποφυλάκισης είχε υποβληθεί μέσω του συνηγόρου του στις 31 Ιουλίου αμέσως μετά τη συμπληρωματική του απολογία για τις δυο υποθέσεις που κατηγορείται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» προσκόμισε στις δικαστικές αρχές έγγραφα που πιστοποιούν πως έχει αναπηρία άνω του 75%.
Τροχαίο ατύχημα στις στροφές της Γορίτσας στον Βόλο - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
11:09
Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομές drones στο δυτικό και στο νότιο τμήμα της χώρας (vid)
11:03
Η τεχνολογική λύση που απογειώνει την κερδοφορία του ξενοδοχείου σας
10:58
«Ώριμες οι συνθήκες για Συνταγματική Αναθεώρηση»: Η πρώτη αντίδραση Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
10:56