Με νέο σύστημα επισκέψεων θα λειτουργούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
Νέο σύστημα επισκέψεων θα εφαρμοστεί από την 1η Οκτωβρίου για τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς, ενώ από τα προβλεπόμενα εξαιρούνται τα επείγοντα περιστατικά.
Η νέα εγκύκλιος που φέρνει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη, προβλέπει πως ο μέσος ημερήσιος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό γιατρούς, θα είναι 20 και ο χρόνος της κάθε μίας καθορίζεται, σύμφωνα με τους κανόνες ορθής ιατρικής πρακτικής, στα 15 λεπτά.
Καθορίζεται επίσης και ο μέγιστος εβδομαδιαίος αριθμός επισκέψεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στους συμβεβλημένους με τον Οργανισμό γιατρούς ο οποίος θα είναι οι 100 επισκέψεις.
Σημειώνεται πως όλοι οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί καλούνται να δηλώσουν στο e-ΔΑΠΥ το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου τους κατά το οποίο θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ.
Μεγάλη Βρετανία: Επέστρεψε στην οικογένεια του ο πρίγκιπας Τζορτζ για τις πρώτες του διακοπές
12:17
Η επόμενη μέρα της νίκης Λούλα: Οι προκλήσεις στη Βραζιλία και οι διεθνείς ισορροπίες
12:07
Ράλι επενδύσεων για καλλιέργειες θερμοκηπίων στη Θεσσαλία - Στα 477 εκατ. ευρώ η μέση χρηματοδότηση
11:56
Επέστρεψε στη Βενεζουέλα μετά από 10 μήνες εξορίας η ηγέτης της αντιπολίτευσης Μαρία Κορίνα Ματσάδο
11:55