ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 70 αστικά λεωφορεία στους δρόμους της πόλης

Θεσσαλονίκη: 70 αστικά λεωφορεία στους δρόμους της πόλης
AΠΕ-ΜΠΕ

Επιπλέον 70 αστικά λεωφορεία κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και η κατάσταση στις συγκοινωνίες θα παρουσιάζεται βελτιωμένη, όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο πρόεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς.

«Η επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά και το ΔΣ είναι πως κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης 70 και πλέον λεωφορεία τις τελευταίες ώρες. Κατέστη εφικτό με συντονισμένες ενέργειες» δήλωσε ο κ. Αμπατζάς, προσθέτοντας: «Δουλεύουμε για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

Ερωτηθείς για τη διαγραφή των προστίμων στους ανέργους και την κυκλοφορία περισσοτέρων αστικών λεωφορείων στους δρόμους, ο κ. Αμπατζάς υποστήριξε πως «οι κινήσεις αυτές ήταν απλές. Ήταν οι αυτονόητες. Δίνουμε τη μάχη για την επικράτηση του αυτονόητου. Αξίζει να απαντηθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και από τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες. Γιατί δεν προβαίνανε σε αυτές τις ενέργειες; Τι συμφέροντα εξυπηρετούνταν;».

Αναφερόμενος στα επόμενα σχέδια για τον Οργανισμό, είπε ότι «τα προηγούμενα χρόνια τα προβλήματα λίμνασαν και συσσωρεύτηκαν. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες λύσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα προτείνουμε και θα εφαρμόσουμε».

Όσον αφορά την εξέλιξη της εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ, ο κ. Αμπατζάς υπογράμμισε πως «είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία που αναμένεται να αποκαλύψει πράγματα. Να ριχτεί φως στην προηγούμενη κατάσταση, να γνωρίσει το επιβατικό κοινό της πόλης, αλλά και η κοινωνία της χώρας, τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια με την προηγούμενη κατάσταση του ΟΑΣΘ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ