ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Συνελήφθη 55χρονος που... οργάνωσε «μαϊμού» φιλανθρωπική συναυλία

Σέρρες: Συνελήφθη 55χρονος που... οργάνωσε «μαϊμού» φιλανθρωπική συναυλία
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θεατές μουσικής συναυλίας για «φιλανθρωπικούς σκοπούς» που βρισκόταν σε εξέλιξη στην πόλη των Σερρών, όταν είδαν τους αστυνομικούς να εισβάλουν στο αμφιθέατρο και να συλλαμβάνουν τον 55χρονο διοργανωτή της εκδήλωσης, ο οποίος εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος πολιτιστικού συλλόγου, για τον οποίο θα διατίθεντο τα έσοδα.

Λίγη ώρα αργότερα πληροφορήθηκαν έκπληκτοι ότι ο 55χρονος διοργάνωσε τη συναυλία, τύπωσε εισιτήρια και εισέπραξε τα χρήματα, χωρίς οι εκπρόσωποι του συλλόγου, να γνωρίζουν το παραμικρό για την εκδήλωση.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από καταγγελία του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 55χρονο σε χώρο αμφιθεάτρου και όταν διαπίστωσαν ότι στα εισιτήρια εισόδου αναγραφόταν παραπλανητικά ως διοργανωτής ο πολιτιστικός σύλλογος, τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν δύο μπλοκ εισιτηρίων και το χρηματικό ποσό των 931 ευρώ, προερχόμενο από τη μέχρι εκείνη τη στιγμή πώλησή τους, ενώ σε βάρος του διοργανωτή σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ