Επιδότηση για Internet στους 72.000 πρωτοετείς φοιτητές ανακοίνωσαν Παππάς - Γαβρόγλου
Μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου από το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Παππάς, «η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συνέχισε λέγοντας πως «η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη».
Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας τόνισε πως «το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες», καθώς, όπως είπε, «ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών».
Φαρμακείο αυτοκινήτων: Τι θα πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών από 1η Ιανουαρίου 2027
00:30
Ο Ρονάλντο επιστρέφει στην Εθνική Πορτογαλίας - Η πρώτη δήλωση μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του
23:59
KKE για συλλαλητήριο στην Αθήνα: Μήνυμα εναντίωσης στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ
23:50
Ρούμπιο: Τι θα πει στην ομιλία του στην Πνύκα - Αναφορές στην αρχαία Ελλάδα με φόντο την Ακρόπολη
23:42