Επιδότηση για Internet στους 72.000 πρωτοετείς φοιτητές ανακοίνωσαν Παππάς - Γαβρόγλου
Μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου από το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Παππάς, «η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συνέχισε λέγοντας πως «η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη».
Από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας τόνισε πως «το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες», καθώς, όπως είπε, «ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών».
«Η Ουκρανία ετοιμάζεται για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα», λέει ο Ζελένσκι
23:48
Σλοβακία: Παραιτήθηκε ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας μετά τη δημοσίευση μηνυμάτων του με τον Επστάιν
23:36
«Τραμπ, ζήτα συγγνώμη!» - 10.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Δανία εναντίον του (vid)
23:24
Ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα: Τουλάχιστον 32 νεκροί, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά
23:12