Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 37χρονου στη Ζάκυνθο
Στον ανακριτή βρίσκονται οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία του 37χρονου, το πρωί της Τρίτης, 22 Αυγούστου.
Οι δύο συλληφθέντες, 34 ετών, την Τετάρτη είχαν ζητήσει 48ωρη προθεσμία από τον ανακριτή Ζακύνθου, προκειμένου να απολογηθούν.
Για τον πρώτο, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, όπου συνελήφθη, έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.
Ο δεύτερος συλληφθείς, κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς σε υπαίθρια έκταση στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, που σύμφωνα με την Αστυνομική έρευνα ανήκει στον κατηγορούμενο.
ΚΟΣΜΟΣ
Κατέληξε ο 71χρονος που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα Κοζάνης
23:01
ΣΠΟΡ
Ο Κουκουρέγια τήρησε το λόγο του και έκανε τατουάζ τον Ντε λα Φουέντε για την κατάκτηση του Μουντιάλ
22:50
ΚΟΣΜΟΣ
Πηγαδάκι Νετανιάχου - Ζελένσκι στην κηδεία του Αμερικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ
22:38
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Σκοπέλου - Αισθητός και στην Αττική
22:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ