Εργατικό δυστύχημα στις Σκουριές Χαλκιδικής – Νεκρός 46χρονος υλοτόμος
Ένας 46χρονος εργαζόμενος υλοτόμος έχασε τη ζωή του, σε εργατικό δυστύχημα, το πρωί της Δευτέρας στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Ο 46χρονος εργαζόταν σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 46χρονος επιχείρησε να κόψει ένα δέντρο, ωστόσο καταπλακώθηκε από αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Προκαταρτική έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Αρναίας. Για το γεγονός έχει ενημερωθεί τόσο η Επιθεώρηση Εργασίας όσο και η Επιθεώρηση Μεταλλείων που θα διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
ΕΛΛΑΔΑ
Τρόμος σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία - Οδηγός μηχανής πετούσε πέτρες σε γυναίκες και τις τραυμάτιζε (vid)
21:13
ΚΟΣΜΟΣ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε ένοχη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών
21:04
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελένσκι: «Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός την 9η Μαΐου δεν είναι σοβαρή»
20:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης για Καστανίδη: «Τον διέγραψε ο Παπανδρέου, τον απέπεμψε ο Σημίτης - Συνεπής η στάση του» (vid)
20:46
ΕΛΛΑΔΑ