Εξέπνευσε, χωρίς προσφορές, η διορία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ΕΛΒΟ
Η διορία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων εξέπνευσε χωρίς να κατατεθούν προσφορές. Πρόκειται για τον δεύτερο διαγωνισμό για την πώληση της ΕΛΒΟ και προκηρύχθηκε στην αρχή του μήνα από τον εκκαθαριστή (Ernst & Young).
Και ο πρώτος διαγωνισμός, προ μηνών, είχε κηρυχθεί άγονος, παρότι είχαν καταθέσει προτάσεις για την εξαγορά της ΕΛΒΟ, δύο εταιρίες: η μία γερμανικών συμφερόντων (Krauss-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG (KMW) και άλλη νοτιοαφρικανικών συμφερόντων (Paramount Group).
Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν τις επόμενες μέρες , όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρός τους, Θόδωρος Αλιόγκας, συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, με αίτημα την ένταξη της ΕΛΒΟ στο ΥΠΕΘΑ.
Ημαθία: 67χρονος αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του σε αρδευτικό κανάλι
18:38
Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Όχι αρκετά καλή, αλλά σημαντική» - Το «όχι» της Τεχεράνης για εκεχειρία
18:30
Φυτά που λάμπουν στο σκοτάδι: Η Κίνα φέρνει το «Avatar» πιο κοντά στην πραγματικότητα
18:24
Ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες και φωτογραφίες: Τι λένε ότι βρήκαν οι Ιρανοί στα συντρίμμια του C-130 (vid)
18:15