ΕΛΛΑΔΑ

«Σαφάρι» της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον παράνομο τζόγο

«Σαφάρι» της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για τον παράνομο τζόγο

Τρία νέα «μίνι καζίνο» εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, που συνεχίζουν το «σαφάρι» για την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Σε εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στις περιοχές του Ευόσμου, του Κορδελιού και της Σταυρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν παράνομα «φρουτάκια» και συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα για συμμετοχή σε διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων.

Συγκεκριμένα – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας – σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα στο Κορδελιό, διαπιστώθηκε ότι σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Για την υπόθεση συνελήφθη ο 39χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και ένας παίκτης. Στον Εύοσμο, συνελήφθησαν δύο παίκτες που έπαιζαν παράνομα «φρουτάκια» και ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, όπου εντοπίστηκαν δύο υπολογιστές με παράνομα παίγνια.
Ακόμη δύο υπολογιστές με παράνομα παίγνια βρέθηκαν σε κατάστημα στη Σταυρούπολη και συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και μία παίκτρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ