Ρέθυμνο: Σκηνές «φαρ-ουέστ» κατά την διάρκεια κατάσχεσης καταστήματος (pics)
Σκηνές «φαρ-ουέστ» σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο της Κρήτης, με πολίτες να συγκρούονται με δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να εμποδίσουν την κατάσχεση καταστήματος τοπικού επιχειρηματία.
Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου εκπρόσωπος fund έφτασε στο κατάστημα, το δάνειο του οποίου έχει εξαγοραστεί, για να προχωρήσει στην κατάσχεση.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η αστυνομία είχε φροντίσει να αποκλείσει την περιοχή ώστε να μην υπάρξουν επεισόδια, όμως πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να αποτρέψουν την κατάσχεση.
Ομάδα συγκεντρωμένων κατάφερε να απομακρύνει το όχημα του τεχνικού που είχε μεταβεί στο σημείο για να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.
Ακόμη εκτοξεύτηκαν αντικείμενα κατά του εκπροσώπου του αμερικανικού fund, ο οποίος τελικά φυγαδεύτηκε από τις Αρχές.

(Πηγή: zarpanews.gr)

(Πηγή: zarpanews.gr)

(Πηγή: zarpanews.gr)
Ο Τζον Κρασίνσκι ανακοίνωσε τους νέους πρωταγωνιστές του «A Quiet Place: Part III»
16:00
Η μεγάλη επιστροφή του βινυλίου: Πωλήσεις άνω του 1 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ
15:50
Αποκαταστάθηκε εν μέρει η ηλεκτροδότηση στην Κούβα - Πού παραμένουν προβλήματα
15:47
Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τη β’ φάση στήριξης για τις πλημμύρες Daniel
15:40