Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον πνιγμό του τρίχρονου στις εγκαταστάσεις τους
Ως «ημέρα σπαραγμού» χαρακτηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού” την σημερινή, με αφορμή τον θάνατο του μικρού Νίκου κατά την διάρκεια εκκένωσης φρεατίου στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης, στην Αρχαία Κόρινθο.
Όπως αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού” με επίσημη ανακοίνωση μέσω Facebook:
Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι.
Υπενθυμίζεται ότι το νήπιο έπεσε μέσα στον υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Στη συνέχεια, το διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του νηπίου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Πώς διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Παραδείγματα
05:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00