Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε όπλα στην Αττική
Σπείρα που δραστηριοποιείτο στην παράνομη διακίνηση και εμπορία οπλισμού εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής τέσσερα άτομα, ηλικίας 33, 39, 54 και 65 ετών, αντίστοιχα.
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί βρήκαν πιστόλια, περίστροφα, πολεμικά τυφέκια, χειροβομβίδες, αντιαεροπορικά βλήματα, πυροκροτητές κ.ά.
Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία 11 ατόμων, ηλικίας από 33 έως και 63 ετών, τα οποία συμμετείχαν σε αγοραπωλησίες οπλισμού με τα μέλη της σπείρας, ενώ για τον ίδιο λόγο αναζητούνται ακόμη 11 άτομα, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.
Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, τα μέλη της σπείρας διακινούσαν παράνομα οπλισμό, σε περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα στον Πειραιά, τη Νίκαια, τη Δραπετσώνα, τον Κορυδαλλό και τα Λιόσια.
Ο οπλισμός που βρέθηκε θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περεταίρω εργαστηριακό έλεγχο, προκείμενου να εξακριβωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
Γεωργιάδης στον ΣΦΕΕ: Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση στο ΕΣΥ, φίλτρα και clawback στο ΙΦΕΤ
15:41
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32