ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του Μουσσά για την πρόταση παραπομπής του

Η απάντηση του Μουσσά για την πρόταση παραπομπής του
EUROKINISSI

Απάντηση στο δημοσίευμα του Αθηναϊκου Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων εισηγείται να δικαστούν οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Μουσσάς και Χρήστος Φράγκος, η Εισαγγελέας Εφετών Βασιλική Κρίνα, δίνει ο Παναγιώτης Μουσσάς. 

Ο κ. Μουσσάς αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, ότι η εισαγγελέας κ. Κρίνα εισηγείται, την παραπομπή μου σε δίκη, επισημαίνω ότι:

Σύμφωνα με το εισηγητικό της, η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ στο τμήμα εκβιαστών, σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το. Μ Μαξίμου -και ήταν η αιτία που παρέμεινα ΑΔΙΚΑ 360 ΜΕΡΕΣ προφυλακισμένος -ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. .

Αυτή είναι η ΕΙΔΗΣΗ που συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, παραποίησαν και εξαφάνισαν.

Υπενθυμίζω στους ...πανηγυρίζοντες, οτι η ΠΡΟΤΑΣΗ για ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ σε δίκη και τυχόν ενδεχόμενη παραπομπή, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Αλλωστε την τελική απόφαση θα λάβει το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ που θα εχει σύντομα ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -τα οποία αν ειχε η κ Κρίνα ειμαι βέβαιος οτι η πρότασή της θα ήταν ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ. .

Την ευχαριστώ για το γεγονός οτι ΤΟΛΜΗΣΕ στηριζόμενη σε πραγματικά ΓΕΓΟΝΟΤΑ και πρότεινε την διακοπή της ΑΔΙΚΗΣ και πολιτικά στημένης προφυλάκισής μου -την οποία απεδέχθη ΟΜΟΦΩΝΑ το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ -που επίσης ευχαριστώ .

Δράττομαι της ευκαιρίας, να ενημερώσω και τους συναδέλφους του δικαστικού ρεπορτάζ, ότι αντιθέτως είναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ και ΟΜΟΦΩΝΗ η ΑΠΟΦΑΣΗ -μετά από πρόταση της κ. Κρίνα -του συμβουλίου εφετών να μου ΑΠΟΔΟθΕΙ το αυτοκίνητο, που ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ -όπως λέει η απόφαση -

ΟΙ ...ΚΛΟΥΖΩ του τμήματος ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ,-που ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ την ελληνική αστυνομία - Νταβαρίνος και Τζιλιάνος, που ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ και τις συνομιλίες μου, ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ την αλήθεια .

Οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ το επόμενο διάστημα, θα είναι καταλυτικές. θα οδηγήσουν δε ,στην ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ μου ΔΙΩΞΗΣ, που έστησαν με το οργανό τους, την Α. ΚΑΤΖΟΥ , οι Ν. ΠΑΠΑΣ και Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ , στην προσπάθεια τους να ΕΛΕΓΞΟΥΝ τα ΜΜΕ, να ποινικοποιήσουν προσωπικές επαφές ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ,αλλά και να ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ την δικαιοσύνη, μετατρέποντας την Ελλάδα,σε ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ και τον Α.Τσίπρα σε Ν.ΜΑΔΟΥΡΟ.

Δυστυχώς για αυτούς,δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα .

Δεν ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΕΠΙΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ! .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΑΥΡΙΟ για να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ οι ΣΚΕΥΩΡΟΙ και να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ . ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ γιατί υπάρχουν ΔΙΚΑΣΤΕΣ που βαδίζουν στα βήματα των ΤΕΡΤΣΕΤΗ και ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ. .

.Υγ . Επειδή το τελευταίο διάστημα, με ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ερασιτέχνες ,πρέπει ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αυτοί που τους στέλνουν ότι: ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. Αλλωστε υπαρχουν ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΑΝΤΡΕΣ. Αυτοί που ΖΟΥΝ και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ σαν ΑΕΤΟΙ και αυτοί που ΖΟΥΝ και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ σαν ΠΟΝΤΙΚΟΙ.

.

Καθιστώ υπεύθυνους,για την προσωπική ασφάλεια των συγγενών μου και των δικηγόρων μου,τον Α Τσίπρα τον Ν. Παπά τον Π. Καμμένο τους Νταβαρίνο, Τζιλιάνο και τον Δ. Κοντομηνά,που έχει λάβει προς το παρόν 5 εκατ. ευρώ σε αγωγές καθώς και κακουργηματικές μηνύσεις οπως και η <αρχιδικαστής> Γ Παπαδάκου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ . ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ...»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. ΜΟΥΣΣΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ