ΕΛΛΑΔΑ

Τι ανακοίνωσε η Seajets μετά την πρόσκρουση ταχυπλόου στο λιμάνι της Σίφνου

Τι ανακοίνωσε η Seajets μετά την πρόσκρουση ταχυπλόου στο λιμάνι της Σίφνου

Με μια ανακοίνωση η εταιρία Seajets ενημερώνει  το επιβατηγό κοινό ότι σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πλοίο «SeaJet 2» το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Σαντορίνη – Αμοργό - Κουφονήσια-Νάξο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Φολέγανδρο-Μήλο-Σίφνο-Σέριφο-Πειραιά, προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα στην προβλήτα του λιμανιού της Σίφνου κατά τη διαδικασία χειρισμού πρόσδεσης του.

- Το πλοίο προσέδεσε στην προβλεπόμενη θέση του λιμανιού, όπου οι 194 επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια από το πλοίο, ενώ δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν για απαραίτητους / προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της Σίφνου από το οποίο αποχώρησαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

- Οι επιβάτες που είχαν προορισμό τα άλλα νησιά, προωθήθηκαν ήδη στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

- Το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες του υπόλοιπου δρομολογίου του «SeaJet 2» οι οποίοι διεκπεραιώνονται με άλλα πλοία της εταιρείας μας.

- Το «SeaJet 2» θα παραμείνει εκτός δρομολογίων μέχρι και την Παρασκευή 8/09. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της γραμμής του, η εταιρεία προχώρησε σε αναδιοργάνωση του πλέγματος των δρομολογίων της για τις 2 επόμενες ημέρες αντικαθιστώντας το «SeaJet 2» από το αδελφό του πλοίο «SuperJet» και το «SuperJet» στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Σέριφος –Σίφνος – Μήλος – Φολέγανδρός – Σαντορίνη – Ίος θα αντικατασταθεί από το Ε/Γ - Ο/Γ ταχύπλοο «Paros Jet». Οι επιβάτες του «Paros Jet» στη γραμμή της Ραφήνας θα εξυπηρετηθούν από το E/Γ-O/Γ ταχύπλοο πλοίο μας «Tera Jet» και συμφώνα με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων.

- Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Εταιρεία στα τηλέφωνα 210 4121001, 210 4121901.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ