Στους ρυθμούς της επίσκεψης Μακρόν η Αθήνα (pics)
Η Αθήνα προετοιμάζεται για την υποδοχή του Εμανουέλ Μακρόν. Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και μαζικών συγκεντρώσεων έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος αναμένεται να προσγειωθεί κατά τις 13:00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το Σύνταγμα έχει σημαιοστολιστεί και ήδη στην πλατεία απαγορεύουν σε μη διαπιστευμένους δημοσιογράφους να βρίσκονται στο σημείο, εκτός της ΕΡΤ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το συνεργείο του ΣΚΑΙ που αποχώρησε έπειτα από υποδείξεις των αστυνομικών.
Τα μέτρα ασφαλείας όπως ήταν αναμενόμενο, είναι δρακόντεια. Υπάρχουν αστυνομικοί σε κάθε γωνιά ενώ και γερανοί σηκώνουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα.








Επίσης, και στη Βουλή στην μπροστινή είσοδο -πάνω από το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη- υπάρχουν άνδρες της ασφαλείας από νωρίς το πρωί.


SPONSORED
Το διπλωματικό «στοίχημα» που δεν βγήκε και γιατί ο Πούτιν εμφανίζεται έτοιμος για συμβιβασμούς
15:07
Πρωθυπουργός Αλβανίας για σχέδιο Κούσνερ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, διότι δεν υπάρχει σχέδιο»
14:58
Μπαράζ μεταναστευτικών ροών στην Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 219 μέσα σε ένα 24ωρο
14:50
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47