Το δώρο της Βλασίας Παυλοπούλου στην Μπριζίτ Μακρόν
Ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς ήταν το δώρο της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασίας Παυλοπούλου προς τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν μετά την ολοκλήρωση της πρωινής επίσκεψής τους στην Αρχαία Αγορά.
Η Μπριζίτ Μακρόν το φόρεσε αμέσως με τη βοήθεια της κ. Παυλοπούλου, την οποία ευχαρίστησε και της είπε: «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών, της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.
Μάλιστα, τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Αρχαία Αγορά πλησίασαν την κυρία Μακρόν και έβγαλαν μαζί της selfie.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ξεπέρασε τα 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός - Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για περισσότερες δουλειές
23:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα - Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε μια «δημοκρατική» Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο
23:01
ΕΛΛΑΔΑ
Τουλάχιστον 12 νεκροί από συμπλοκή του λιμενικού με σκάφος διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
23:00
ΕΛΛΑΔΑ