Το δώρο της Βλασίας Παυλοπούλου στην Μπριζίτ Μακρόν
Ένα χρυσό κολιέ με φύλλα ελιάς ήταν το δώρο της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Βλασίας Παυλοπούλου προς τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν μετά την ολοκλήρωση της πρωινής επίσκεψής τους στην Αρχαία Αγορά.
Η Μπριζίτ Μακρόν το φόρεσε αμέσως με τη βοήθεια της κ. Παυλοπούλου, την οποία ευχαρίστησε και της είπε: «Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών, της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.
Μάλιστα, τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Αρχαία Αγορά πλησίασαν την κυρία Μακρόν και έβγαλαν μαζί της selfie.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ)
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
ΚΟΣΜΟΣ