Σύλληψη δεκάδων προσφύγων σε Καστελλόριζο και Σύμη
Ομάδες προσφύγων στο Καστελλόριζο και τη Σύμη που έφθασαν στα νησιά από τα απέναντι τουρκικά παράλια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Συγκεκριμένα στο Καστελλόριζο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης, επτά Σύροι και δέκα Ιρακινοί (συνολικά 10 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 12 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Στο νησί της Σύμης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του οικείου αστυνομικού τμήματος επτά Σύροι (5 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν ένα παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, επίσης προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται προανάκριση.
ΧΡΗΜΑ
Tμολόγια ρεύματος ΔΕΗ: Σταθερά τον Φεβρουάριο - Μείωση στα κυμαινόμενα
04:00
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
ΧΡΗΜΑ
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ