ΔΕΘ 2017: Το δικό του «παρών» δίνει ο ΕΟΤ
Με δικό του περίπτερο και με κεντρική ιδέα το «Καλώς ορίσατε» συμμετέχει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στη φετινή 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
«Το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ βρίσκονται στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό τους περίπτερο. Μαζί τους και οι 13 περιφέρειες της χώρας. Αυτό γίνεται για να τιμήσουμε και την Κίνα που αποτελεί την τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης» σημείωσε, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αναπληρώτρια διευθύντρια μάρκετινγκ του ΕΟΤ, Πηνελόπη Νομπιλάκη.
Η κ. Νομπιλάκη υπογράμμισε ότι λόγω της μεγάλης παρουσίας της Κίνας και των κινεζικών επιχειρήσεων, με απόφαση της υπουργού Τουρισμού, ο ΕΟΤ και οι περιφέρειες της χώρας θέλησαν να δώσουν το «παρών» στη φετινή διοργάνωση. Πρόσθεσε, δε, ότι η αγορά της Κίνας είναι από τις πολύ σημαντικές στις οποίες η χώρα μας κάνει «άνοιγμα».
Νωρίτερα, το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.
Ο Τραμπ έδωσε στο «φως» βίντεο από την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου - Η στγμή που συλλαμβάνουν τον δράστη
08:01
Πώς είναι η εμπειρία διαμονής στο 8ο καλύτερο resort του κόσμου μέσα στη ζούγκλα του Μεξικού;
08:00
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41