Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Αθήνα λόγω του ημιμαραθωνίου
Σε σταδιακό και προσωρινό κλείσιμο τμημάτων πολυσύχναστων δρόμων θα προχωρήσει σήμερα η Τροχαία εξαιτίας της διεξαγωγής της του 3ου Ημιμαραθωνίου.
Διαβάστα αναλυτικά οι δρόμοι που θα κλείσουν. Η ανακοίνωση της τροχαίας:
«Λόγω διεξαγωγής του 3ου Ημιμαραθωνίου με την επωνυμία «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού», θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 10-9-2017, κατά τις ώρες 08.00΄ – 12.00΄, ως εξής:
Στην Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, από την οδό Μυστρά έως την 15,6 χ/θ διασταύρωση Διυλιστηρίων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Στη βοηθητική λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου από την 15,6 χ/θ, (διασταύρωση Διυλιστηρίων), έως την 20 χ/θ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Ιερά Οδός σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων»
SPONSORED
Ο Αλέξης Τσίπρας προαναγγείλει το κόμμα του με χρώματα της... Μπαρτσελόνα
08:05
Λευκός Οίκος: Ποιος ήταν ο 21χρονος δράστης των πυροβολισμών - Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική
08:01
Η ακρίβεια «αδειάζει» το καλάθι του σούπερ μάρκετ - «Κομμένα» τα παγωτά, ράλι τιμών στα φρούτα
08:00
Ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της στην Πάτρα - Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού
07:54