Ασπρόπυργος: Σε εξέλιξη η εξουδετέρωση των 2 βομβών του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7:30 το πρωί, η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που εντοπίστηκαν στον Ασπρόπυργο.
Οι δύο μεγάλες βόμβες, 500 λιβρών η κάθε μία, εντοπίστηκαν στον χώρο της 112 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής. Από τις προηγούμενες ημέρες έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των γύρω περιοχών, ενώ όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σημείο.
Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 11:00, αλλά η οδηγία που έχει δοθεί στους κατοίκους είναι να μείνουν έως τις 15:00 μακριά από τα σπίτια τους.
Ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων θα πρέπει να αφήσουν ανοιχτά τα τζάμια των σπιτιών και των άλλων εγκαταστάσεων τους, για να αποφύγουν τη θραύση τους, στην απευκταία περίπτωση έκρηξης, εξαιτίας του ωστικού κύματος.
Η αστυνομία έχει ανακοινώσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. ΝΑΤΟ στο τμήμα της από την είσοδο του Θριάσιου Νοσοκομείου έως την οδό Γκορυτσάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ο Τραμπ μηνύει την κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ για «παρεμπόδιση» της μεταναστευτικής πολιτικής του
15:23
Πώς το «A Knight of the Seven Kingdoms» έκανε το Game of Thrones ξανά συναρπαστικό
15:14
Στo Πεκίνο ο Γερμανός Καγκελάριος: Επί τάπητος η σινογερμανική συνεργασία - Τι είπε ο Κινέζος ηγέτης
15:03
Ο Τζέιμι Ντίμον (JPMorgan) προειδοποιεί για ομοιότητες με το 2008 - Κάποιοι «κάνουν ανόητα πράγματα»
14:54