Εντοπίσθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα
Τους «μπαχαλάκηδες» που είχαν επιχειρήσει να κάψουν τους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, προσπαθούσαν να εντοπίσουν οι Αρχές, όταν τελικά βρήκαν μία συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια.
Η κρατική ασφάλεια που παρακολουθούσε στενά πάνω από πενήντα αντιεξουσιαστές με σκοπό να καταφέρει να εντοπίσει τις ομάδες που προκαλούν επεισόδια στην περιοχή, ανακάλυψαν ακόμα και ένα ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, ηλεκτρονικές ζυγαριές καθώς και το ποσό των 855 ευρώ.
Συνελήφθησαν δύο μέλη της σπείρας, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός ενώ ταυτοποιήθηκαν τέσσερα ακόμη μέλη ως διακινητές.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνας, οι νεαροί, με έδρα τα Εξάρχεια, διακινούσαν ναρκωτικά σε Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο και Αμπελόκηπους.
Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε ο κοριός της ΕΛΑΣ, που αποκάλυψε τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.
Χρυσές Σφαίρες 2026: Μεγάλοι νικητές της βραδιάς το «Μια Μάχη Μετά την Αλλη» και το «Adolescence»
06:31
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Ιανουαρίου)
06:30
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πώς υπολογίζεται το επίδομα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00