Σκηνές βίας στο Ειρηνοδικείο Λάρισας για τους πλειστηριασμούς (pics)
Σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Ειρηνοδικείο της Λάρισας, κατά τη διάρκεια κινητοποίησης για τη ματαίωση πλειστηριασμών. Μέλη πολιτικών και κοινωνικών φορέων ήρθαν στα «χέρια» με την αστυνομία.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας, του Εργατικού Κέντρου, της ΠΑΣΕΒΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Η ένταση δημιουργήθηκε όταν κάποιοι συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα του ειρηνοδικείου και εμποδίστηκαν από τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ανδρών της αστυνομίας.
Λόγω των επεισοδίων ματαιώθηκε η διαδικασία των πλειστηριασμών.

(Πηγή: onlarissa.gr)

(Πηγή: onlarissa.gr)

(Πηγή: onlarissa.gr)

(Πηγή: onlarissa.gr)
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα
10:52Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Το πλαφόν 15% και οι «καμπάνες»
10:49
«Θα σου λιώσω το κεφάλι»: Ο εφιάλτης της 32χρονης στο Λαύριο - Και στις 3/9 είχε συλληφθεί ο δράστης
10:42
Νέο ρωσικό πλήγμα εναντίον της Νότιας Γέφυρας στο Κίεβο - Νεκροί από χτυπήματα σε κατοικίες
10:40