Τη δικογραφία για τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά
Τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Λιμενικό Σώμα για την υπόθεση του ναυαγίου του μικρού δεξαμενόπλοιου «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στο Σαρωνικό ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα.
Τη δικογραφία θα παραλάβει ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος, αφού τη μελετήσει, θα ασκήσει διώξεις για κακούργημα ενώ αναμένεται και η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.
Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό, στη διάθεση του λιμενικού σώματος βρίσκονται από την Πέμπτη μέσα και προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στην ευρύτερη περιοχή του Σαρωνικού κόλπου.
Την απόφαση έλαβε, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Στην αρχή νόμισα ότι είχε πέσει ένας δίσκος στο πάτωμα» (vid)
12:06
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
ΚΟΣΜΟΣ
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
ΚΟΣΜΟΣ