Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια του Σαββάτου (vid)
Στον εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθούν οι πέντε συλληφθέντες από τα επεισόδια που έγιναν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της πορείας για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όταν νεαροί πέταξαν μολότοφ έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Την ίδια ώρα, παραμένει στο νοσοκομείο, ένας 16χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛΑΣ επιχείρησε, κατά την προσαγωγή του στην Ασφάλεια τα ξημερώματα, να ανοίξει την πόρτα του οχήματος και να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ο 15χρονος είχε προσαχθεί από τα επεισόδια στα Εξάρχεια, όπου για δύο ολόκληρες ώρες νεαροί πέταγαν βόμβες μολότοφ στις διμοιρίες και η Πατησίων έμεινε κλειστή για μια ολόκληρη ώρα.
Το πρωί πάντως, οι αντιεξουσιαστές ανέβασαν σε γνωστό site του χώρου, βίντεο από τα επεισόδια στη λεωφόρο Μεσογείων λίγο πριν φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30