Επιθεώρηση Ν.Σαντορινιού στις επιχειρήσεις απορρύπανσης: Η εικόνα παρουσιάζει σαφή βελτίωση, τόνισε
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός επιθεώρησε σήμερα το μεσημέρι τις επιχειρήσεις απορρύπανσης που είναι σε εξέλιξη σε Άλιμο, Ελληνικό και Γλυφάδα.
Κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, ο κ. Σαντορινιός συνομίλησε με τους υπεύθυνους κλαδάρχες του Λιμενικού σώματος, που παρευρίσκονται στα σημεία, για την κατάσταση, την επάρκεια των μέσων και την πρόοδο των εργασιών.
Ο υφυπουργός παρατήρησε ότι η εικόνα παρουσιάζει σαφή βελτίωση σε όλες τις περιοχές, πλην της περιοχής Αστέρια Γλυφάδας στην εγκατάσταση ARC-BALUX, όπου η κατάσταση παραμένει σταθερή.
Στο μεταξύ το αργότερο έως αύριο θα βρίσκεται δίπλα στο σημείο του βυθισμένου πλοίου «ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ», νοτιοδυτικά της Αταλάντης, νέο δεξαμενόπλοιο, προκειμένου να συνεχιστεί η απάντληση και φόρτωση των καυσίμων από τις δεξαμενές του ναυαγισμένου πλοίου.
Σημειώνεται ότι το δεξαμενόπλοιο που επιχειρούσε έως τώρα στο σημείο, αποχώρησε χθες λόγω λήξης των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας του.
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου στην Πάτρα (pic)
11:34
Ο Τομ Χανκς θα υποδυθεί τον Αβραάμ Λίνκολν στην ταινία «Lincoln in the Bardo»
11:26
Τι αλλάζει με το συσσίτιο των στρατιωτών - Αυξάνεται η ημερήσια δαπάνη σίτισης
11:17
Έλληνες αστρονόμοι μελετούν την εξέλιξη ενός υπεργίγαντα αστέρα σε πραγματικό χρόνο
11:17