ΕΛΛΑΔΑ

Με κινητοποιήσεις «υποδέχονται» τον Τσίπρα στο Ηράκλειο της Κρήτης (pics)

Με κινητοποιήσεις «υποδέχονται» τον Τσίπρα στο Ηράκλειο της Κρήτης (pics)
Flashnews.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση των εργατικών σωματείων και άλλων μαζικών φορέων στην πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης,  λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Περίπου 56 εργατικά σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών, φοιτητικοί Σύλλογοι, και ομάδες γυναικών της ΟΓΕ πραγματοποιούν συγκέντρωση στην πλατεία Κορνάρου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα πραγματοποιούν συγκέντρωση "απαντώντας μαχητικά την ημέρα ομιλίας του πρωθυπουργού στην "αναπτυξιακή" φιέστα της κυβέρνησης στο Ηράκλειο. Οι συγκεντρωμένοι καλούν τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν μαχητικά και να μην συναινέσουν με τη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας, κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή."

Φωτογραφίες του flashnews.gr από τις κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο.

KRHTH 2
KRHTH 3

«Πρόκειται για ένα συνέδριο το οποίο εμείς το έχουμε αποκαλέσει φιέστα. Έρχεται να μας ανακοινώσει ένα πακέτο παροχών. Αυτά τα έχουμε ακούσει πολλές φορές. Εμείς ως Παγκρήτιο Συντονιστικό δεν συμμετέχουμε στο συνέδριο και διοργανώνουμε ένα συλλαλητήριο υποδοχής του πρωθυπουργού μας και βουλευτή του Ηρακλείου», είχε δηλώσει, την Τετάρτη, στο CNN Greece τo μέλος του Συντονιστικού, Στάθης Καφετζογιαννάκης, προαναγγέλοντας τις σημερινές κινητοποιήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ