Σκηνές Φαρ Ουέστ στη λεωφόρο Κηφισού - Κινηματογραφική καταδίωξη
Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου με τέσσερις επιβάτες που κρίθηκαν ύποπτοι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, σημειώθηκε απόψε από το λιμάνι του Πειραιά έως την έξοδο της Αχαρνών στην εθνική οδό, όπου οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα.
Τα δύο άτομα που, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, είναι Ρομά, προσήχθησαν, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
Ειδικότερα, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έκαναν απόψε σήμα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου να σταματήσει, ενώ βρισκόταν στην πύλη Ε7 του λιμανιού.
Ο οδηγός όμως δεν υπάκουσε, ενώ ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, για να ακολουθήσει καταδίωξη που θύμισε σκηνές από κινηματογραφική ταινία, στη λεωφόρο Κηφισού, από μηχανές και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, που κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν το όχημα στην έξοδο της Αχαρνών στην εθνική οδό.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46
Βίντεο κατέγραψε οικιακή βοηθό να βασανίζει τον ηλικιωμένο εργοδότη της στη Χίο
21:35
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23