ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στους δύο σμηνίτες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Το τελευταίο αντίο στους δύο σμηνίτες που σκοτώθηκαν σε τροχαίο
agriniosite.gr

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στους δύο σμηνίτες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, στην Αιτωλοακαρνανία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Λεωνίδα Ζαχαράκη τελείται στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, ενώ η κηδεία του Λεωνίδα Χολέβα τελέστηκε στις 12μμ στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμη αιτία, με φορτηγό που οδηγούσε ένας 60χρονος. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο του τροχαίου έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς.

1

(Πηγή: agriniosite.gr)

Τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου. Σύμφωνα με το agriniosite.gr οι σμηνίτες έφυγαν από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους. Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Λεωνίδας Ζαχαράκης ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ