Κοζάνη: Έξι άτομα κατηγορούνται για 18 διαρρήξεις
Εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από πέντε άνδρες ηλικίας από 19 έως 40 χρόνων και μία 24χρονη γυναίκα, οι οποίοι είχαν διαπράξει κλοπές σε σπίτια σε Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κατερίνη και Ιωάννινα, εξαρθρώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας τα μέλη της ομάδας διέπραξαν 18 διαρρήξεις, με συνολική λεία άνω των 130.000 ευρώ, στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Μάρτιο του 2017.
Από την αστυνομία εξετάζεται τυχόν εμπλοκή των μελών της ομάδας στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
ΚΟΣΜΟΣ
CNNι: Γιατί μια βιαστική αποχώρηση των ΗΠΑ από τον πόλεμο δεν συμφέρει την Τεχεράνη
16:58
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες απειλές Ιράν προς ΗΠΑ: Με το όπλο στο χέρι επτά εκ. Ιρανοί - «Θα βρεθείτε στην κόλαση» απαντά το Ισραήλ
16:57
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανικές τράπεζες βάζουν σε τηλεργασία τους εργαζομένους τους στην Ευρώπη μετά τις απειλές
16:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Συνελήφθη η δικηγόρος Νασρίν Σοτουντέχ, σύμφωνα με την κόρη της
16:48
ΚΟΣΜΟΣ