Ολονύκτιο «πάρτι» με μολότοφ αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια
Ολονύκτιο "πάρτι" με μολότοφ έστησαν οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια.
Οι επιθέσεις ξεκίνησαν στις 10 το βράδυ, όταν μια ομάδα περίπου 40 κουκουλοφόρων επιχείρησε να επιτεθεί με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων. Όμως στο σημείο υπήρχε διμοιρία, η οποία κάλυψε το τμήμα, με αποτέλεσμα τις βόμβες μολότοφ να δεχθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ τα άτομα κατάφεραν να εξαφανιστούν στην «ασφάλεια» που προσφέρουν τα στενά των Εξαρχείων, ανασυγκροτήθηκαν και μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα έκαναν συνεχείς επιθέσεις στη διμοιρία της Χαριλάου Τρικούπη.
Από τις καταδρομικές επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, μόλις επτά άτομα προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
«Ράλι» στο χρηματιστήριο του οβελία – Στα ύψη οι τιμές των αμνοεριφίων
14:21
Από τον Φεβρουάριο κακοποιούνταν το 10 μηνών βρέφος στον Πύργο - Τι υποστήριξε η μητέρα
14:10
Βίντεο ντοκουμέντο από την σύγκρουση του τραμ με βαν στην περιοχή Καλαμάκι
14:00
Τρεις συλλήψεις νεαρών στη Θεσσαλονίκη για σωρεία διαρρήξεων σε αυτοκίνητα
13:49