Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Βελτιώνεται αισθητά η εικόνα των ακτών μας
Αισθητή βελτίωση στην εικόνα των ακτών του διαπιστώνει ο Δήμος Ελληνικού– Αργυρούπολης, 13 ημέρες μετά τη ρύπανση που προκάλεσε η βύθιση του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, τα αποτελέσματα της απορρύπανσης έχουν αρχίσει να γίνονται ήδη ορατά στην παραλία Ελληνικού, στο Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών «ΕΛΚΕΘΕ», στην παραλία Αγίου Αλεξάνδρου, στο λιμάνι ερασιτεχνών ψαράδων και στην ακτή του Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών.
Για την πλήρη αποκατάσταση των παραλιών δεσμεύτηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, οι οποίοι επισκέφθηκαν, το Σάββατο, το παραλιακό μέτωπο του δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Βασίλη Κρητικού.
Παράλληλα, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου προς το υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό Σώμα, ρυμουλκό θα τροφοδοτεί πλέον με καθαρό νερό, από απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, τις δεξαμενές ερευνών του Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, οι οποίες λόγω της μόλυνσης είχαν σταματήσει τη λειτουργία τους.
«Ύποπτη» φωτιά σε σπίτι στο Μίσιγκαν: Οκτώ νεκροί - Aνάμεσά τους έξι παιδιά
22:13
Ιράν: Σε διάλογο καλεί ο Αραγτσί για τον τερματισμό συγκρούσεων μεταξύ Χούθι και Σαουδικής Αραβίας
22:00
Μακρόν για πυρκαγιές: «Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον την ώρα που φλόγες δοκιμάζουν τη Γαλλία»
21:44
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 27χρονης από το Μενίδι - Την εντόπισε πολίτης στο Ζεφύρι
21:30