ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία στην Σαμοθράκη (pics)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την κακοκαιρία στην Σαμοθράκη (pics)
evros-news.gr

Τις πληγές της μετράει η Σαμοθράκη, μετά τη θεομηνία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δημιουργώντας πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Με το πρώτο φως της ημέρας, αποτυπώθηκε το μέγεθος της καταστροφής. Δρόμοι έχουν κοπεί στα δύο από τα ορμητικά νερά. Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ τέσσερις άνθρωποι κινδύνεψαν σοβαρά όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο τους σε ρέμα και σώθηκαν χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής.

BROXES 1

Όπως αναφέρει το evros-news.gr, οι μαρτυρίες των κατοίκων, που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν ότι το χωριό Ξηροπόταμος είναι αποκλεισμένο από τη θεομηνία, αφού ο δρόμος δίπλα στο ποτάμι έχει «φύγει» και προς το παρόν δεν περνάει κανείς.

BROXES 2 copy

Το νερό έφτασε σε κάποιες περιπτώσεις ως τον δεύτερο όροφο κάποιων κτηρίων, ενώ αυτοκίνητα και μηχανές παρασύρθηκαν και έφτασαν ως τη θάλασσα. Υπάρχει διακοπή νερού, αφού και το δίκτυο ύδρευσης υπέστη ζημιές από την θεομηνία.

BROXES 3

Με απόφαση του δημάρχου Θανάση Βίτσα , τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά, ενώ τα συνεργεία του δήμου Σαμοθράκης από χθες το βράδυ ακόμα έχουν βγει στους δρόμους και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις τεράστιες ζημιές.

BROXES 4
BROXES 5
BROXES 6

(Πηγή φωτογραφιών evros-news.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ