Ιωάννινα: Κατάσχεση 190 κιλών ινδικής κάνναβης
Μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, περίπου 190 κιλά, κατασχέθηκε, μετά τα μεσάνυχτα, στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 34 και 33 ετών.
Οι αστυνομικοί που επιχειρούν καθημερινά στις περιοχές των συνόρων με την Αλβανία, εντόπισαν τη νύχτα που πέρασε, σε δύσβατη και θαμνώδη περιοχή 8 ταξιδιωτικούς σάκους, με 67 δέματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 189 κιλών και 750 γραμμαρίων. Στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την παρουσία των δύο Αλβανών οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου: «Το συντομότερο η β' φάση του σχεδίου για τη Γάζα»
21:17
Τραμπ: Θύμωσα πολύ όταν με ενημέρωσε ο Πούτιν για την επίθεση στην κατοικία του
21:07
Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο στη λογική «να μη σπάσει το μέτωπο»
20:55
Πάνω από 480 κλήσεις για μη χρήση κράνους σε μια εβδομάδα - Στην Αττική οι 220
20:51