Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού στο Πεδίον του Άρεως
Φως στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού αστυνομικού στο Πεδίον του Άρεως προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, στην οδό Μαυροματέων, όταν ο αστυνομικός – που ήταν εκτός υπηρεσίας – μαζί με έναν φίλο του, προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάποιοι προσπαθούν να τον κλέψουν.
Ενώ ο αστυνομικός και ο φίλος του έτρεξαν στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει, μία ομάδα ροπαλοφόρων εμφανίστηκε από την οδό Δεριγνύ – που βρίσκεται κοντά στην ΑΣΟΕΕ – και άρχισε να ξυλοκοπεί, χωρίς οίκτο τους δύο άντρες ώστε να μπορέσει ο ληστής να ξεφύγει.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός λίγη ώρα μετά το συμβάν στους συναδέλφους του, η ομάδα των αγνώστων που του επιτέθηκε αποτελούνταν από έξι άτομα τουλάχιστον τα οποία φορούσαν κράνη για να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Μάλιστα, ο αρχιφύλακας δεν αποκλείει το γεγονός οι δράστες της κλοπής στο περίπτερο να ήταν περισσότεροι από ένας.
Ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί ενώ παρά τις αναζητήσεις της αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί κανείς από την ομάδα των ροπαλοφόρων.
Ανθρωπινη αλυσίδα στήθηκε στην γέφυρα Αχβάζ του Ιράν για προστασία από τις επιθέσεις (vid)
16:59
Σκληρή κριτική ΠΑΣΟΚ για το Fuel Pass: «Η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία δεν εξωραΐζονται»
16:56
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου Άρχων Μέγας Λογοθέτης στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας
16:53
Nicotine pouches: Μια νέα γενιά προϊόντων νικοτίνης, μια διαφορετική προσέγγιση στο κάπνισμα
16:48