Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Ρόδου
Πρόβλημα στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου παρουσιάστηκε σήμερα, το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί προσωρινά οι πτήσεις.
Οι αρμόδιοι του αεροδρομίου της Ρόδου εξέδωσαν προσωρινή απαγόρευση προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών από τις 11:50 εξαιτίας ρωγμής που παρουσιάστηκε στο μέσο τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η λήψη έκτακτων μέτρων με το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου μέχρι να γίνει η σχετική επιθεώρηση από τους ειδικούς.
Άμεσα ενημερώθηκαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο, ώστε να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς και από το νησί.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται επιθεώρηση από κλιμάκιο ειδικών μηχανικών, ενώ οι προγραμματισμένες αφίξεις προωθούνται στα αεροδρόμια της Κω, του Ηρακλείου και της περιοχής Ντάλαμαν της Τουρκίας.
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44