Γνωστός εισαγγελέας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών, Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, ο οποίος γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στα Βριλήσσια.
Οι γείτονες του 63χρονου εισαγγελέα αντιλήφθηκαν το συμβάν και αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ο εισαγγελέας κατέληξε στα τραύματά του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε, σύμφωνα με το vrilissianews.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η καταβολή του αδειοδωροσήμου σε πάνω από 90.000 οικοδόμους
02:00
Νέα εφαρμογή «Ergani App» για γρήγορες προσλήψεις - Πώς λειτουργεί
01:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις για μόνιμο διορισμό 5.486 εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια
00:30
Από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος η φωτιά στη Σκύρο - Συνελήφθη 63χρονη
23:59