Κατάσχεση - μαμούθ 120 παράνομων παιγνιομηχανημάτων στα Δωδεκάνησα
Μια νέα σημαντική επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι αρχές στα Δωδεκάνησα εξάρθρωσαν κύκλωμα που διακινούσε παράνομα «φρουτάκια». Κατασχέθηκαν 120 παιγνιομηχανήματα, εκ των οποίων 65 μηχανές με «φρουτάκια» και συνελήφθη ο διακινητής που προμήθευε καταστήματα με τα παράνομα μηχανήματα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αναδιπλούμενο μαχαίρι και 10 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, στο χώρο όπου εντοπίστηκαν τα παράνομα «φρουτάκια», βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 11.457,49 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές στα Δωδεκάνησα πραγματοποίησαν ελέγχους σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και όπλων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Στα χέρια του Τραμπ η επιλογή: Ποικίλλουν οι εισηγήσεις για την έξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν
17:14
Κώτσηρας: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
17:02
Μακρόν: «Δεν συμμετέχουμε σε αποστολή πλοίο στο Ορμούζ - Διατηρούμε καθαρά αμυντική στάση»
17:01
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51