Κατάσχεση - μαμούθ 120 παράνομων παιγνιομηχανημάτων στα Δωδεκάνησα
Μια νέα σημαντική επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι αρχές στα Δωδεκάνησα εξάρθρωσαν κύκλωμα που διακινούσε παράνομα «φρουτάκια». Κατασχέθηκαν 120 παιγνιομηχανήματα, εκ των οποίων 65 μηχανές με «φρουτάκια» και συνελήφθη ο διακινητής που προμήθευε καταστήματα με τα παράνομα μηχανήματα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικός εκκενωτής (taser), αναδιπλούμενο μαχαίρι και 10 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, στο χώρο όπου εντοπίστηκαν τα παράνομα «φρουτάκια», βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 11.457,49 ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι αρχές στα Δωδεκάνησα πραγματοποίησαν ελέγχους σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και όπλων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
SPONSORED
Αγροτική Εστία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους - Ποια η προθεσμία
04:00
Nέο επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος: Πόσο πιθανό το σενάριο - Ποια οκτώ μέτρα βρίσκονται σε ισχύ
03:00
Eurovision 2026: Πρώτη η Βουλγαρία με το «Bangaranga» - Στην 10η θέση ο Akylas με το Ferto
02:00
Ποιες προθεσμίες δόθηκαν για τα Προγράμματα «Εξοικονομώ» - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00