Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Ρόδου
Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου πραγματοποίησε αεροσκάφος Boeing 737, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το νησί με προορισμό τη Βουδαπέστη, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.
Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κατά την διάρκεια της τελική φάσης απογείωσης ένιωσε ένα δυνατό τράνταγμα στο αεροσκάφος πιθανότατα κοντά στον έναν από τους δύο κινητήρες.
Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για εισρόφηση πουλιών στον κινητήρα. Αμέσως, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου και εφαρμόστηκε ο κανονισμός που προβλέπεται σε κάθε περίπτωση.
Ο κυβερνήτης έκανε περίπου 6 κύκλους δυτικά του αεροδρομίου της Ρόδου και στη συνέχεια αφού άδειασε τις δεξαμενές των καυσίμων έκανε ασφαλέστατη προσγείωση.
Κανείς από τους επιβάτες δεν κινδύνευσε και όλα εξελίχθηκαν ομαλά.
Νεκρός άνδρας που έπεσε από τη σκεπή του σπιτιού του στο Αγρίνιο
18:19
ΟΗΕ: Τον φετινό Ιούνιο οι περισσότεροι θάνατοι αμάχων στην Ουκρανία μετά τον Απρίλιο του 2022
18:08
Τουλάχιστον δύο νεκροί από την φωτιά σε εργοτάξιο στις Βρυξέλλες: Αγνοούνται έξι άτομα
18:04
Marfin: Συγκατάθεση για έκδοσή της στην Ελλάδα έδωσε η 46χρονη
17:57