ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Στο πλευρό των αστέγων στη χιονισμένη Αθήνα

Κώστας Πλιάκος Κώστας Πλιάκος - CNN Greece

Την πιο δύσκολη μέρα του φετινού χειμώνα μέχρι σήμερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των αστέγων. Με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Αντώνη Αυγερινού, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού με νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές παρείχε στους αστέγους του κέντρου της Αθήνας, δέματα με τρόφιμα, σκούφους γάντια και κασκόλ, καθώς και υλικά προστασίας για τον κορωνοϊό.

Την πιο δύσκολη μέρα του φετινού χειμώνα μέχρι σήμερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό των αστέγων.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του κ. Αντώνη Αυγερινού, κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού με νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές παρείχε στους αστέγους του κέντρου της Αθήνας, δέματα με τρόφιμα, σκούφους γάντια και κασκόλ, καθώς και υλικά προστασίας για τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα έγινε θερμομέτρηση και παρασχεθήκαν Πρώτες Βοήθειες και Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας, καθώς και ενημέρωση για τους χώρους προσωρινής φιλοξενίας.

Αντίστοιχες δράσεις θα επαναληφθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τις περιόδους κατά τις οποίες θα επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ