ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνικός Eρυθρός Σταυρός τίμησε τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θεόδωρο Κυριακού

Κώστας Πλιάκος Κώστας Πλιάκος - CNN Greece

Σε μία λαμπρή εκδήλωση και παρουσία υπουργών βουλευτών, ξένων αντιπροσωπειών και προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θεόδωρο Κυριακού και στο πρόσωπο του όλο το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού για τη συμβολή του στην προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και παράγοντες της κοινωνικής ζωής του τόπου βρέθηκαν στο Ζάππειο το βράδυ της Πέμπτης, όπου ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, απένειμε την ανώτερη τιμητική διάκριση του ΕΕΣ, τον Χρυσό Σταυρό μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, στον προέδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρή Κυριακού, για την πολύτιμη προσφορά του στο τεράστιο έργο του ΕΕΣ στα πύρινα μέτωπα αλλά και στις δράσεις ενίσχυσης και αποκατάστασης των πυρόπληκτων όλης της χώρας.

Μια εξαίρετη συνεργασία που οδήγησε στη συγκέντρωση 2,8 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό του ΕΕΣ τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει να διατίθενται στους πυρόπληκτους.

Παράλληλα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιβράβευσε τους εθελοντές του για την θαυμαστή και αξιέπαινη αυτοθυσία τους και για την καθοριστική συμβολή τους όχι μόνο στην κατάσβεση των πυρκαγιών, αλλά και στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και άλλων φυσικών καταστροφών. Την μεγάλη εκδήλωση του ΕΕΣ παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Μαρία Σαράφογλου.

Σημειώνεται ότι συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία εξήρε τη συντονισμένη προσπάθεια του ΕΕΣ και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τηνανακούφιση των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ