ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό CNN Greece: Νέο βίντεο από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων

Μίνα Καραμήτρου Μίνα Καραμήτρου - CNN Greece

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τη δράση της συμμορίας ανηλίκων, η οποία είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και να μαχαιρώσει μαθητή σε προαύλιο ΕΠΑΛ, ενώ ανατριχίλα είχαν προκαλέσει τα βίντεο που είχαν αποθηκευμένα στα κινητά τους, με ξυλοδαρμούς σε συμμαθητές τους, για να τους αρπάξουν κινητά και χρήματα.

Νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν κλέψει ένα μηχανάκι και αφού έκαναν κόντρες και αυτοσχέδιους αγώνες, κατέγραψαν σε βίντεο τη στιγμή που το βάζουν φωτιά και το πυρπολούν.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι αυτό το έκαναν, για να δείξουν δύναμη και υπεροχή έναντι άλλων συμμοριών και το θράσος τους ήταν τέτοιο, που επιδείκνυαν την πυρπόληση της κλεμμένης μηχανής σε όποιον ήθελαν να δείξουν την κυριαρχία τους.

Πηγή: Intime News

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από επιχείρηση που είχε πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, συνελήφθησαν συνολικά πέντε ανήλικοι και μάλιστα οι τρεις από αυτούς προφυλακίστηκαν.

Σε βάρος τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, σύσταση συμμορίας, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ