ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε ζωντανά το CNN Insights με θέμα τη Μεταρρύθμιση, την Πρόληψη και την Τεχνολογία της Υγείας

Newsroom

Δείτε ζωντανά το CNN Insights με θέμα τη Μεταρρύθμιση, την Πρόληψη αλλά και την Τεχνολογία της Υγείας, που διοργανώνουν το CNN Greece και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Η πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 στις 16:30 στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ.

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του ΕΒΕΑ κυρία Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου ενώ ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συνδέσμου Κλινικών Μελετών HACRO Ευαγγελία Κοράκη, θα συμμετάσχει σε μία σφαιρική συζήτηση για όλο το φάσμα των κλινικών μελετών και τη συμβολή τους στην οικονομία, στα οικονομικά των νοσοκομείων, στην έρευνα και στη δημόσια υγεία.

Παράλληλα, μια σειρά θεσμικοί παράγοντες, καθηγητές, ιατροί και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και φορέων του ιατρικού κλάδου θα συζητήσουν για το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κατάσταση αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις, την πρόληψη και την τεχνολογία στην υγεία.

Αναλυτικά, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Μάρκος Ολλανδέζος, Διευθυντής Επιστημονικών Θεμάτων της ΠΕΦ, ο κ. Γιάννης Υφαντόπουλος,Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ και Ακαδημαϊκός Συντονιστής της ειδίκευσης Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο University of Athens MBA, ο κ. Νίκος Δέδες, Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Ασθενών και ο κ. Ισίδωρος Κουγιουμτζόγλου, Head of Market Access της ΒΙΑΝΕΞ.

Εν συνεχεία οι κ.κ. Αλέξανδρος Λέκας, Ουρολόγος, Χάρης Σπυρόπουλος, Γενικός Χειρουργός, Γιώργος Γούναρης, Επιστημονικός Διευθυντής της Seneca Medical Group, Χρήστος Λούμπιας, Χειρουργός Μαστού και επιστημονικός συνεργάτης ομίλου affidea και Καλλιόπη Καλαϊτζή, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης Lifestyle Medicine στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα αναφερθούν σε θέματα πρόληψης.

Η εκδήλωση, όπως και το σύνολο των CNN Insights, θα προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας του CNN Greece.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους περιλαμβάνονται στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, του ακαδημαϊκού χώρου, της δημόσιας διοίκησης, του κλάδου της υγείας καθώς και στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει κλειστή εκδήλωση ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ομιλητών και συμμετεχόντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ