ΑΠΟΨΕΙΣ

Με τη Συνθήκη των Πρεσπών πάνε την Ελλάδα στο 1821!

Με τη Συνθήκη των Πρεσπών πάνε την Ελλάδα στο 1821!
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με ευθύνη της Κυβέρνησης Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου που τον διατήρησε στην εξουσία και των λοιπών «πρόθυμων» Εθνοπατέρων μας, οδηγούμαστε ολοταχώς σε μια Εθνική Προδοσία δίχως προηγούμενο και μάλιστα εν καιρώ ειρήνης.

Ενώ παράλληλα καλλιεργείται έντονα, κλίμα διχόνοιας-διχασμού στην κοινωνία μας.

Αυτό είναι όλο το νόημα της Συνθήκης των Πρεσπών

Με την εθνικά επικίνδυνη υπερψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών, η Ελλάδα ομονοεί – άκουσον άκουσον – ότι η Μακεδονία και οι Μακεδόνες αποτελούν κάτι ξεχωριστό-διακριτό σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και ότι οι Έλληνες ουσιαστικά υπήρξαν κατακτητές της Μακεδονίας!

Στήνοντας με αυτόν τον ύπουλο τρόπο γέφυρα, για επιστροφή στην Ελλάδα του 1821, με σύνορα μέχρι τον Όλυμπο, μιας και η Μακεδονία ξεκινά από εκεί και πάνω…

Ιδέα που προωθούν συγκεκριμένα συμφέροντα εδώ και δεκαετίες με συντονισμένο τρόπο, όπως αποδεικνύεται περίτρανα μέσω των όσων βιώνουμε στις μέρες μας.

Και πριν προλάβουν κάποιοι να κάνουν λόγο για συνομωσιολογίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ας αναλογιστούν τα βήματα που διανύθηκαν μέχρι σήμερα, αλλά και τις «πολιτικές συγκυρίες» που εξασφάλισαν την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή… όταν αυτό δεν είχε συμβεί εδώ και 2 δεκαετίες από 6 Έλληνες Πρωθυπουργούς!

Δε χρειάζονται ούτε πολλές ιστορικές γνώσεις ούτε μεγάλη φαντασία για να κατανοήσουμε πού μας οδηγούν.

Τα κρίσιμα ερωτήματα που αποδεικνύουν την αλήθεια

  • Γιατί άραγε ο Αλέξης Τσίπρας δεν προχώρησε σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ όπως έκαναν οι Σκοπιανοί;
  • Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε σε Εκλογές αφού είναι σίγουρος ότι εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού;
  • Γιατί ο Πάνος Καμμένος δεν έφυγε από την Κυβέρνηση πολύ νωρίτερα και περίμενε να φτάσει στο παρά 5 της κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών;
  • Γιατί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σιωπά προκλητικά;

Πολύ απλά, γιατί το «παιχνίδι είναι στημένο» και η Ελλάδα για ακόμη μια φορά προδομένη… εκ των έσω!

Πρόκειται για έσχατη προδοσία

Η υπερψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών ισοδυναμεί με Εσχάτη Προδοσία αφού εκχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένη χώρα και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όσες και όσοι την υπερψηφίσουν από την επόμενη εκλεγμένη Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Εκχωρούνται δικαιώματα στα γειτονικά Σκόπια τα οποία αυτομάτως θα ανοίξουν την όρεξη για περισσότερες διεκδικήσεις τόσο στους ίδιους τους Σκοπιανούς (πχ έξοδος στον Θερμαϊκό) όσο και σε άλλες γειτονικές χώρες που διαχρονικά διεκδικούν τμήματα της ελληνικής επικράτειας και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ τα Σκόπια ΔΕΝ έχουν καν απαλείψει τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις από το Σύνταγμά τους!

Όσο για τη δήθεν «Δημοκρατία της Αριστεράς» που βιώνουμε στη χώρα μας με τον πλέον βασανιστικό τρόπο τα τελευταία χρόνια (βλ. κουκουλοφόρους αστυνομικούς και δακρυγόνα στα παιδάκια), γνωρίζει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης, ότι είναι εκείνοι που θρέφουν συστηματικά το «τέρας» της Εθνικής Διχόνοιας με την ανθελληνική τους πολιτική.

Μας οδηγούν σε νέες «Συνθήκες των Πρεσπών»

Επειδή η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας μας διδάσκει πολλά, ελπίζουμε να μην έχουν δρομολογήσει κάποιοι «φωτεινοί εγκέφαλοι» – από το εξωτερικό ή το εσωτερικό της χώρας – την επιστροφή μας σε «μαύρες σελίδες», προκειμένου να προωθηθούν και άλλες «Συνθήκες των Πρεσπών» για την Ήπειρο, τη Θράκη ή ακόμα και τα Δωδεκάνησα όπως ακούστηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλήσεις από «Έλληνα» Βουλευτή!

Ο αγώνας για τη Μακεδονία τώρα ξεκινά

Το μήνυμα είναι ένα και σαφές.

Η Μακεδονία είναι μία και διαχρονικά ελληνική!

Ο Αγώνας για την ανάκτηση των εθνικών δικαιωμάτων, η παραχώρηση των οποίων είναι δρομολογημένη από καιρό – αυτήν την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό 24/1/2019 – ξεκινά από τη στιγμή της υπερψήφισης της προδοτικής «Συνθήκης των Πρεσπών».

Η ΝΔ να πει καθαρές κουβέντες

Και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να λάβει ξεκάθαρη θέση εντός του Κοινοβουλίου, μιλώντας ανοιχτά για την Προδοσία που επιχειρείται.

Να δεσμευτεί ότι μόλις αναλάβει τη Διακυβέρνηση του τόπου όχι απλά θα ακυρώσει μονομερώς τη συνθήκη – η οποία είναι συνταγματικά μετέωρη έτσι και αλλιώς – αλλά και ότι θα λογοδοτήσουν όσοι δρομολόγησαν την υπερψήφισή της υπό τις συνθήκες που όλες και όλοι γνωρίζουμε.

Αλλιώς στη συνείδηση του ελληνικού λαού, θα παραμείνει και η Νέα Δημοκρατία «συμμέτοχος στο έγκλημα».

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ